Thursday, November 29, 2012

DEMAM DURIAN

As salam.

Yeahhh musim durian datang lagi, kat rumah tu memang best, semuanya pencinta durian, sekali hadap boleh licin semua. Tapi kena makan berpada-pada lah ye, lepas tu minum air kosong bebanyak.


Durian mentah and pulut, very the sedap okay. Memang ramai yang tak pandai makan macam ni, percayalah korang bahawasanya ia adalah sangat sedap.



Jalan-jalan ke Midvalley semata-mata nak beli durian crepe ni, memang berbaloi and sedap. Try juga muffin yang fillingnya penuh dengan isi durian, pun sedap :)  


Durian crepe lagi. 1 paket ni RM5.00. Saja beli dari kawan yang ada jual di FB, tapi memang susah nak dapat rasa yang lebih kurang sama dengan yang saya pernah beli di Midvalley tu.


First time rasa durian udang merah, memang kena lah dengan tekak saya, bahkan saya rasa ianya adalah lebih sedap dari musang king.

Sekian laporan dari pencinta durian :)


2 comments:

anne said...

Ya Allah sedapnyeeeeeeee!!

Fadilah Aziz said...

kuningnya!durian buah plg sedap!