Wednesday, February 13, 2013

BERATNYA SARAPAN ITU

As salam.

Beratnya sarapan itu, berat lagi berat badanku, muahaha. Siapa monyok pagi ni memang lah nak kena ehhh, dah bagi cuti berderet 4 hari pun tak cukup cukup lagi ehhh, biasa dia tu, berkata ku pada diri ku sendiri :)


Roti bom segera yang super duper sedap di cicah dengan sambal udang dan kari meletop hasil air tangan tembam ku, muahaha. Ehhh korang tahu kan, roti bom tu kan kecil je saiznya, so haruslah kena makan lebih dari sekeping, memang sedap roti bom segera ni, satu paket ada 5 keping, harga RM3.00 sahaja, lain kali boleh beli lagi.

Siapa malas buat breakfast ? Nak kena hantar pergi dengar ceramah tau korang ni, ceramah bertajuk, khasiat air tangan isteri @ ibu, penceramah nya saya, mahu dengar tak, muahaha.


2 comments:

shazrina said...

roti bon ok, kuah kari sebelah tu pon ok ag ...tapi erkkk sambal udang?? buat pagi ni ke kak shibam?? memang superwoman laaa .. :D

Shibam Jelita said...

shazrina : dik, akak ko ni memang masak pagi sambal udang tu, lepas dah makan dengan roti bom terus nanti boleh makan untuk lunch digandingkan pulak dengan sup sayur dan ikan bakar, hihi