Wednesday, June 5, 2013

KOLEKSI GAMBAR MAKANAN

As salam.

Muahaha, tak boleh blah, gambar makanan pun ada koleksi weh !

Antara menu yang dah selamat menjadi hidangan untuk kita orang sekeluarga. Ayam masak lemak cili api, kangkung goreng belacan, ikan bilis, ikan bawal dan kentang goreng.


Ini pula sup fishball, telur dadar dan sambal udang. Telur dadar tak berapa cun sebab di goreng oleh angah, harap maklum.


Hidangan favourite sekeluarga, nasi ayam air tangan saya, memang lebih sedap dari The Chicken Rice Shop, harap maklum juga, muahaha.

Mangga manis untuk pencuci mulut, cekodok udang daun kucai untuk breakfast, aiskrim penyejuk tekak di kala cuaca panas dan tak lupa roti canai bersambal sardin untuk hidangan minum petang.


Nasi bungkus beli kat kafe untuk lunch, yong tau fu beli kat kafe jugak untuk minum petang dan lunch kat Kenny Rogers dan buah mangga hasil depan umah cicah dengan kuah rojak super sedap.


1 comment:

Anis Ismail said...

Ni serious best...nak mangga sikit.